Ryhmäostos


  1. Aktivaattori valitsee ryhmäostoksen tuotteen, määrittää ostosten alarajan ja lähettää uniikin ryhmäostoslinkin sosiaalisen median tai muiden viestintävälineiden kautta.
  2. Ostajat tekevät tilauksia suoraan vastaanotetun linkin kautta ja tiedot ryhmäostoista välittyvät viresportiin. Myös aktivaattori näkee, ketkä on tuotetta ostaneet ja miten paljon ostoksia tarvitaan, että ryhmäostamisen alaraja täyttyy. Tuotteet toimitetaan aktivaattorin määrittämälle vastaanottajalle.
  3. Kun määritetty ostosmäärä on saavutettu, vireshop lähettää asetusten mukaisesti tilaustiedot ja toimitustiedot tuotetoimittajalle (PDF, CSV).

  4. Tuotetoimittaja vastaanottaa tilaustiedot, voi varmistaa tilauksen Viresportin hallintanäkymästä ja voi lähettää Viresportille ja sitä kautta aktivaattorille / ostajalle vahvistuksen lähetyksestä.

  5. Kun tilaus on toimitettu, lisätään tilauksen seurantatiedot. Lisäksi tilauksen laskutustiedot lisätään Viresport järjestelmään.

  6. Tuotteet toimitetaan aktivaattorille. Myös suora toimitus ostajalle mahdollinen (tavallinen ryhmäostos, postikulut lisätään).

  7. Tuotetoimittaja voi seurata omien tuotteiden myyntiä ja konversiota Viresportin hallintakäyttöliittymän kautta ja laskuttaa Viresportia sopimuksen mukaisesti.

  Ota yhteyttä Viresportin myyntiin, niin päästään nopsaan aloittamaan helppo ja nopea lisävarojen kerääminen yrityksellesi tai urheiluseurallesi.